Insight Manager

Tre Kronor Media söker förstärkning till Insight-teamet. Rollen innebär att genom data och analys skapa kunskap och förståelse för våra kunders målgrupper, marknader och varumärken samt följa upp och utvärdera resultaten av all kommunikation. Som Insight Manager är du en central del i kundteamen för att få fram relevanta insikter och omvandla dessa till praktiska underlag och rekommenderade åtgärder.

Din profil:
Du har minst tre års erfarenhet av research. Du är bekväm med att hantera stora datamängder och goda kunskaper i Excel är krav. Även kunskap inom SPSS är meriterande. Har du erfarenhet av system som RM, Orvesto och AdvantEdge är det en fördel, men ingen nödvändighet. Vi ser gärna att du är högskoleutbildad, gärna inom statistik/matematik och/eller marknadsföring.

Du är självgående och tar gärna eget ansvar, men gillar samtidigt att arbeta i team. Du är van vid presentationer, både i skrift och inför publik. Du har förmågan att förklara det komplicerade på ett enkelt sätt. Du älskar siffror men har du även passion för marknadsföring och kommunikation är det ett stort plus.

 


Box 3061

103 61

Stockholm

invoice[at]trekronormedia.se