×

SEM Specialist

Är du vår SEM Specialist?
Vi på Tre Kronor Media letar nu efter en briljant SEM specialist till vårt SEM Team. Som specialist älskar du analyser, siffror och system. För våra kunder är söket en viktig kanal och du kommer ha en vital roll vid hantering av deras sökkampanjer samt skapa strategier och rekommendationer som stärker övriga marknadsaktiviteter. Det finns alla möjligheter att vara proaktiv och utmana kund samt kollegor internt för att prova nya vägar.

Din Profil
Denna roll kräver en bra förståelse samt praktisk erfarenhet av sökmotorer och betalda söket för att effektivt driva det taktiska utförandet av denna tjänst. Som SEM Specialist är du ansvarig för att planera, genomföra, analysera och optimera betalda sökstrategier på rätt tid och med högsta kvalitet. Viktigt i arbetet är även ett nära samarbete med övriga medarbetare i respektive kundteam och säkerställa att innehållet i kampanjer fångas upp i söket. Du gillar teknik, är analytisk och nyfiken och jobbar bra i team.

Önskvärda egenskaper:
• Analytisk och tekniskt lagd
• Proaktiv och noggrann
• Googlecertifierad inom Adwords och Analytics är ett plus
• Erfarenheter inom JavaScript och webbprogrammering är ett plus
• Pratar du finska är det ett stort plus

Om Tre Kronor Media:
Tre Kronor Media startades 2007 som en ny typ av mediebyrå - en mediebyrå med lika delar entreprenörskap, kreativitet och teknikintresse samt fokus på resultat. Tre Kronor Media brinner för kommunikation och vill hela tiden utmana sig själva, branschen och sina kunder. Och det uppskattas. Vi har vunnit pris som ”Årets mediebyrå” sju gånger de senaste sju åren, senast i år. Vi är en mediebyrå som tar sök på allvar och har ett nära samarbete med Google. Hos Tre Kronor erbjuds en arbetsplats som är prestigelös med högt i tak, du jobbar nära dina kollegor och våra kunder. Om du vill få stora möjligheter att utvecklas tillsammans med ett team som växer så är Tre Kronor byrån för dig!

Ansökan
Välkommen in med din ansökan till andrea.molinari@trekronormedia.se
Ange ”Ansökan SEM Specialist” i ämnesraden.