×

Social Media Specialist

Har du koll på hur många 40-åringar som snappar? Vet du om appnedladdnings-annonser konverterar bäst på Instagram eller Facebook? Funderar du på hur du bäst ska optimera till låga CPC- och CPO-kostnader? Det gör vi med! Och vi letar just nu en driven Social Media ’Specialist till vårt sociala medieteam.

Vi är ett litet team där vi alla delar på rollerna som kampanjplanerare, mediestrateg, ppc-specialist och analytiker. Vi är dedikerade till sociala medier men jobbar tätt tillsammans med våra övriga kollegor. Och gemensamt för oss alla är att vi bryr oss lite mer.

Vi gillar att guida kunderna och deras reklambyråer så att kampanjerna får bra resultat. Vi gillar också utmaningen att ge webbshoppar många konverteringar till ett lågt pris. Kan vi förbättra en kunds sociala medie-närvaro så berättar vi det för kunden. Kunderna är våra vänner som vi vill hjälpa och ha en nära kontakt med. Exempel på kunder som vi jobbar med: Clas Ohlson, 3, Synsam, SOS Barnbyar, Arvid Nordquist.

Din profil: 1-2 års erfarenhet av ppc-annonsering och optimering på främst Facebook. Du jobbar kanske idag på mediebyrå, contentbyrå, social media-byrå eller på en E-shop. Du gillar att jobba i team och är bekväm med kundkontakter. Du behärskar annonshanterings-verktyget Power Editor. Du har en eftergymnasial utbildning inom medier, marknadsföring, online-annonsering eller liknande.

Skicka din ansökan och CV till recruitment@trekronormedia.se