×

Om oss

Tre Kronor-familjen består av drygt 40 personer. Vi grundades 2007 och finns i Stockholm och Köpenhamn.

Tre Kronors historia

Tre Kronor grundades år 2007 med ambitionen att vara en mediebyrå till hundra procent fokuserad på våra kunders affär. Från första början har personligt engagemang varit vår värdegrund, och lönsamma resultat vårt löfte. Vi drivs av vår nyfikenhet för våra kunders verksamheter, och vår passion för media. Med vår kompetens inom gamla såväl som nya medier har vi hjälpt många kunder nå nya höjder. Våra prestationer har hittills vunnit oss priset för Bästa Mediabyrå år 2010, 2011, 2013, 2015 2016 och 2017.

Fullservice mediebyrå

Vi på Tre Kronor är stolta över vår breda men samtidigt djupa expertis som gör att vi kan erbjuda våra kunder allt de behöver: Konsumentanalyser och marknadsundersökningar. Kampanjstrategier, marknadsbudget och positionering. Köp av synlighet i TV, digitala medier och sökmotorer. Skötsel av sociala medier-, print- och utomhuskampanjer. Samt optimering och analys av kampanjresultat. Du behöver ingen annan byrå än oss.

Lokal expert med globala resurser

Tre Kronor är medlemmar i Local Planet: ett globalt nätverk av självständiga mediabyråer. Vi är alltså något så sällsynt som en lokal nordisk partner med internationell räckvidd. En lättillgänglig byrå som kan vara snabbfotad och flexibel, men som samtidigt kan erbjuda globala relationer, resurser och möjligheter utan stela avtal och långa beslutskedjor. Med oss får du det bästa av två världar.

Personlig samarbetspartner

Tre Kronor är en empatisk och relationsdriven mediabyrå. Vi jobbar inte med företag utan med människor, och tror på nära samarbete med våra kunder. Personkemi är viktigt för oss. Ingen av våra kunder är den andra lik, vilket kräver att vi är flexibla och lyhörda. Vi tar våra kunders utmaningar personligt, och kastar oss in i nya projekt med engagemang och genuint intresse. Vi bryr oss lite mer helt enkelt.

Resultatdriven analytiker

Dina framgångar är våra framgångar. Därför är vi väldigt måna om konkreta, mätbara resultat. Mediebranschen är komplex och rör sig överväldigande snabbt. Vi stöttar dig att använda digitala medier och våga testa nya strategier. Med hjälp av våra skarpa analytiker har du stenkoll på vilka resultat dina investeringar ger, och får all information du behöver för att kunna fatta bra beslut. Hos oss är din mediebudget i trygga händer.