Medieplanerare

Tre Kronor Media grundades 2007 som en ny typ av mediebyrå – en mediebyrå med lika delar entreprenörskap, kreativitet och teknikintresse, med fokus på resultat och att skapa värde för kunden. Vi brinner för kommunikation och vill hela tiden utmana oss själva, branschen och våra kunder. Vi har vunnit pris som ”Årets mediebyrå” inte mindre än åtta gånger sedan starten.  

Vårt oberoende och nyfikenhet gör oss till en snabb aktör på en marknad som ständigt förändras. Vi tror på partnerskap, passion och engagemang i alla våra relationer. Vill du bli en av oss? 

Rollen: 

Nu behöver vi förstärka vårt härliga Client Service team med en medieplanerare som kan vara med och skapa effektiva och nytänkande medielösningar. Vi tror att dina erfarenheter och bakgrund kan se olika ut för den här rollen men ser gärna att du jobbar inom medievärlden idag, gärna på byrå. Vi utgår ifrån att du har kunskap om den svenska mediemarknaden. 

Som medieplanerare är du operativt ansvarig för kundens medieaktiviteter och ingår i ett antal kundteam. Du deltar tillsammans med kundansvariga i det strategiska arbetet och förväntas ha hög kunskap om såväl kunden, dennes marknad och hur Tre Kronors erbjudande kan hjälpa kunden att nå sina mål. 

Din profil: 

 • Som person tror vi att du är framåt, positiv, har hög servicenivå och social kompetens. 
 • Minst 2-3 års erfarenhet inom media och marknadskommunikation. 
 • Duktig på administration och gillar ordning och reda. 
 • Kommunikativ i tal och skrift. 
 • Kunskaper i Marathon och andra tillgängliga medieverktyg (RM, Orvesto mfl) är ett krav. 

Det händer mycket i medievärlden och Tre Kronor strävar hela tiden efter att ligga i framkant, vilket ställer krav på flexibilitet, nytänkande, proaktivitet och ansvarskänsla. Vi erbjuder en arbetsplats med glada och roliga kollegor där alla har möjlighet att påverka verksamheten och sin egen roll samt att ständigt utvecklas. 

Är du den vi söker så vill vi att du fyller i din ansökan i formuläret nedan. För mer information om tjänsten, kontakta Head of Client Sevice Marie Birkmanis, +46 76 322 30 50. 

 


  Tre Kronor Media

  Gothersgade 89

  1123 København K

  ulrik.thyregod[at]trekronormedia.dk

  – – –

  Tre Kronor Media AB

  Box 3061

  103 61 Stockholm

  info[at]trekronormedia.se

  – – –

  Tre Kronor Media Göteborg AB

  Kungstorget 7

  411 17 Gothenburg

  max.hallenberg[at]trekronormedia.se

  – – –