Är du vår nya SEM Specialist?

Vi på Tre Kronor Media letar nu efter en briljant och erfaren SEM Specialist till vårt SEM Team. Som person älskar du analyser, siffror och system. För våra kunder är söket en viktig kanal och du kommer ha en vital roll vid hantering av deras sökkampanjer samt bidra till att skapa strategier och rekommendationer som stärker övriga marknadsaktiviteter. Det finns alla möjligheter att vara proaktiv och utmana kund samt kollegor internt för att prova nya vägar

 

Din Profil

Denna roll kräver en bra förståelse samt praktisk erfarenhet av sökmotorer och betalda söket för att effektivt driva det taktiska utförandet av denna tjänst. Du har helst 2-4 års erfarenhet inom SEM, gärna från byrå-sidan. Du kommer att ansvara för att planera, genomföra, analysera och optimera betalda sökstrategier på rätt tid och med högsta kvalitet. Viktigt i arbetet är även ett nära samarbete med övriga medarbetare i respektive kundteam. Du gillar teknik, är analytisk och nyfiken och jobbar bra i team.

Önskvärda egenskaper:

  • Analytisk och tekniskt lagd
  • Proaktiv och noggrann
  • Erfarenhet av Search Ads 360
  • Googlecertifierad inom Google Ads och/eller Analytics är ett plus
  • Erfarenheter inom webbanalys är givetvis ett plus
  • Kan du ett annat nordiskt språk i tal och skrift är det ett stort plus
  • Programmeringskunskaper/kodning är en fördelaktig merit

 

Om Tre Kronor Media:

Tre Kronor Media startades 2007 som en ny typ av mediebyrå – en mediebyrå med lika delar entreprenörskap, kreativitet och teknikintresse samt fokus på resultat. Tre Kronor Media brinner för kommunikation och vill hela tiden utmana sig själva, branschen och sina kunder. Och det uppskattas. Vi har vunnit pris som ”Årets mediebyrå” sju gånger de senaste åtta åren, senast i år!

Vi är en mediebyrå som tar sök på allvar och har ett nära samarbete med Google och Bing. Hos Tre Kronor erbjuds en arbetsplats som är prestigelös med högt i tak, du jobbar nära dina kollegor och våra kunder. Om du vill få stora möjligheter att utvecklas tillsammans med ett team som växer så är Tre Kronor byrån för dig!

Välkommen in med din ansökan!

 


Tre Kronor Media AB

Box 3061

103 61 Stockholm

info[at]trekronormedia.se

– – –

Tre Kronor Media Göteborg AB

Visiting address:

Kungstorget 7

411 17 Gothenburg

max.hallenberg[at]trekronormedia.se

– – –

Tre Kronor Media

Borgergade 24

1300 København K

ulrik.thyregod[at]trekronormedia.dk

– – –