Creative-Content Designer

Tre Kronor Media är en fullservice mediebyrå med fokus på att leverera resultat och maximera våra kunders affär. Detta görs genom engagerade medieplanerare, webbanalytiker, marknadsföringsstrateger och digitala experter. Nu söker vi en kreativ Content-stjärna!

Som Creative-Content Designer kommer du jobba heltid och vara en del av vårt härliga team på Social avdelningen.

Du kommer att arbeta med hela processen från idé-generering till framtaget material/ layout/ text. Det innebär att skapa kreativt innehåll som är varumärkesdrivande och konverterande för främst sociala medier, men också för display och andra medier. Utöver det kommer du lära dig allt om sociala medier och andra digitala kanaler samt traditionella medier som print och TV.

Tre Kronor Media som arbetsplats kommer passa dig som värderar kultur och vill vara på en plats där alla känner sig hemma och framför allt vill bli inspirerad av sin omgivning.

Vi jobbar tight med våra medier/partners och utbildar vårt team kontinuerligt för att alltid vara uppdaterade på de senaste trenderna och formaten.

Vi söker dig som är kreativ, nyfiken och engagerad. Vi tror att du är driven och har passion för grafiskdesign och animation, du bör ha eller vara intresserad att lära dig av digital marknadsföring.

Du ska ha kunskap i Adobe-programmen, främst Photoshop, Premiere Pro, Illustrator och InDesign.

Vi ser fram emot att höra från dig!! 🙂


Tre Kronor Media AB

Box 3061

103 61 Stockholm

info[at]trekronormedia.se

– – –

Tre Kronor Media Göteborg AB

Visiting address:

Kungstorget 7

411 17 Gothenburg

max.hallenberg[at]trekronormedia.se

– – –

Tre Kronor Media

Borgergade 24

1300 København K

ulrik.thyregod[at]trekronormedia.dk

– – –