Creative Content Designer

Tre Kronor Media startades 2007 som en ny typ av mediebyrå – en mediebyrå med lika delar entreprenörskap, kreativitet och teknikintresse med fokus på resultat. Tre Kronor Media brinner för kommunikation och vill hela tiden utmana sig själva, branschen och sina kunder. Tre Kronor Media har vunnit pris som ”Årets mediebyrå” nio gånger sedan byråns start, senast 2019.

Nu söker vi en driven Creative Content Designer som kan hjälpa Tre Kronor Media med att bygga vidare på vårt erbjudande inom content.

Arbetsområden: 

Du kommer att vara operativt ansvarig för vårt arbete inom content/produktion vilket innefattar att ta fram eller anpassa material för våra kunder för olika mediekanaler, grafiskt såväl som copy. Du kommer även fungera som en intern resurs kring företaget grafiska bildspråk.

 • Skapa annonsenheter från grund
 • Anpassa befintligt material utifrån existerande enheter
 • Ta fram offerter
 • Hjälpa till med presentationer inom organisationen
 • Ansvara för våra mallar och grafiska element
 • Uppdatera vår hemsida

Din profil:

Vi söker självklart dig som är kreativ, nyfiken och proaktiv men kanske än mera dig som är prestigelös och får saker att hända. Eftersom ett nära samarbete med kunder och kollegor i kundteamen skapar det bästa resultatet så är det också viktigt att du är en lagspelare. Arbetet är till stor del självständigt så vi tror att du är en duktig projektledare med ett organiserat och strukturerat arbetssätt med fokus på resultat.

Vi ser att du har:

 • Relevant utbildning inom grafisk formgivning
 • Kunskap inom relaterade program så som Adobe Creative Suite
 • Minst 2 års arbetserfarenhet, gärna inom produktion av kommersiella budskap
 • Spetskompetens inom innehåll till sociala medier.

 

Mediebranschen är i ständig förändring och för att Tre Kronor Media hela tiden ska ligga i framkant så är det viktigt att du är bekväm i en arbetssituation som kräver flexibilitet och stundtals ett högt tempo. I utbyte erbjuds du en roll på Sveriges bästa mediebyrå där du har stor möjlighet att påverka verksamheten samt din egen roll och utveckling.

Är du den vi söker så vill vi att du fyller i din ansökan i formuläret nedan. Tjänsten är placerad i Stockholm och heltid.


  Tre Kronor Media

  Gothersgade 89

  1123 København K

  ulrik.thyregod[at]trekronormedia.dk

  – – –

  Tre Kronor Media AB

  Box 3061

  103 61 Stockholm

  info[at]trekronormedia.se

  – – –

  Tre Kronor Media Göteborg AB

  Kungstorget 7

  411 17 Gothenburg

  max.hallenberg[at]trekronormedia.se

  – – –