Digital projektledare till Göteborg

Vill du vara med och bygga upp Sverige bästa mediebyrå i Göteborg? Som Digital Projektledare på Tre Kronor Media blir du både strategiskt och operativt ansvarig för att driva de digitala delarna i våra kunders kampanjer. En central roll för vår kommande utveckling.

 

Om rollen

Du kommer att jobba i kundteam nära både kundansvarig projektledare, övriga online- och offline mediespecialister samt våra kunder. Tillsammans med teamet ansvarar du för att från brief till uppföljning, sätta strategi, planera, aktivera och optimera våra kunders digitala insatser.

Som Digital Projektledare delar du med dig av din kunskap och känner dig bekväm med att hålla dragningar för våra kunder och partners. Du bidrar till vår framgång genom bra relationer och nära samarbete med våra kunder, medier och andra samarbetspartners.

Då vi håller på att bygga upp byrån i Göteborg blir rollen initialt ganska bred och du kommer att få vara delaktig i allt ifrån att jobba in nya kunder, ta fram kommunikations- och mediestrategier till att sätta processer, driva digitala kampanjer och välja ut kommande stjärnor som ansluter till vårt team.

 

Om dig

För att lyckas i den här rollen tror vi att du har ett stort intresse kring samtliga digitala discipliner och hittar synergier mellan kanaler och bidrar med ett helhetstänk vid strategiarbete och/eller pitch. Detta för att du ska kunna se möjligheter och utmaningar samt utveckla och driva våra kunder framåt i sina affärer, marknadsförings- och varumärkesarbeten. Du känner dig trygg med och har praktisk kunskap om olika köpplattformar/system och olika dataköp från partners/leverantörer. Du håller dig påläst om kommande nyheter och är bekväm med att dela med dig av denna kunskap till både kunder, medier och samarbetspartners.

Mediebranschen är i ständig förändring och för att du skall trivas, och vi hela tiden ska ligga i framkant, uppvisar du troligen flexibilitet, nytänkande, proaktivitet och ansvarskänsla.

Förutom att ha en förståelse för Tre Kronors erbjudande i stort och hur digitala medier kan integreras tror vi att du har nedan utvecklade egenskaper och färdigheter:

  • Är specialist/ha djupare kunskap inom minst en av dessa digitala discipliner: SEM/SEO, Social, OLV, Programmatic eller Webbanalys/GA
  • Är proaktiv och driven i att utveckla nya möjligheter
  • Håller dig uppdaterad inom digitala medier och omvärlden
  • Har god systemvana
  • Har god organisationsförmåga
  • Du arbetar med stort engagemang och ser det som självklart att alltid göra ditt bästa
  • Du uppskattar att jobba i en mindre organisation där ditt arbete får uppmärksamhet
  • Har en dos av entreprenörskap och nybyggaranda

 

Om oss

Tre Kronor Media startades 2007 som en ny typ av mediebyrå – en mediebyrå med lika delar entreprenörskap, kreativitet och teknikintresse samt fokus på resultat. Tre Kronor Media brinner för kommunikation och vill hela tiden utmana sig själva, branschen och sina kunder. Och det uppskattas. Vi har vunnit pris som ”Årets mediebyrå” sju gånger de senaste åtta åren, senast i år.

Hos oss erbjuds en prestigelös arbetsplats med högt i tak, du jobbar nära dina kollegor och våra kunder. Vi är också certifierade som A Great Place To Work.

Om du vill få stora möjligheter att påverka verksamheten och utvecklas tillsammans med ett team som växer så är Tre Kronor byrån för dig!

Vi sitter supercentralt i härliga lokaler högst upp på Kungstorget tillsammans med ett par andra byråer inom reklam, event, pr och webb.

 

Välkommen in med din ansökan!
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Max Hallenberg, Managing Director i Göteborg, på max.hallenberg@trekronormedia.se eller 070 858 51 15.


Tre Kronor Media

Borgergade 24

1300 København K

ulrik.thyregod[at]trekronormedia.dk

– – –

Tre Kronor Media AB

Box 3061

103 61 Stockholm

info[at]trekronormedia.se

– – –

Tre Kronor Media Göteborg AB

Visiting address:

Kungstorget 7

411 17 Gothenburg

max.hallenberg[at]trekronormedia.se

– – –