Head of Performance

Tre Kronor Media startades 2007 som en ny typ av mediebyrå – en mediebyrå med lika delar entreprenörskap, kreativitet och teknikintresse med fokus på resultat. Tre Kronor Media brinner för kommunikation och vill hela tiden utmana sig själva, branschen och sina kunder. Tre Kronor Media har vunnit pris som ”Årets mediebyrå” nio gånger sedan byråns start, senast 2019.

Nu söker vi en driven Head of Performance med inriktning e-commerce och SEM som kan hjälpa Tre Kronor Media med att skapa effektiva och nytänkande medielösningar.

Arbetsområden:

Head of Performance på Tre Kronor Media ansvarar för intäkt, utveckling, strategi och personal inom sitt affärsområde. Du leder olika team av specialister som jobbar med sökmedier, social och displayannonsering. Tjänsten innebär även operativt arbete med våra kunder med SEM som bas. Du rapporterar direkt till Head of Digital Marketing på Tre Kronor Media.

Din profil:

Vi söker dig som gillar teknik och digitala plattformar, är analytisk, nyfiken och proaktiv. Du är prestigelös och brinner för att skapa resultat för våra kunder genom att integrera teknik, data och arbetsprocesser. Samarbete skapar förutsättningar för det bästa resultatet så viktigt att du är en lagspelare och en bra ledare.

 • Minst 5 års erfarenhet av marknadsföring i digitala kanaler
 • Minst 3 års erfarenhet av annonsering inom Google Ads
 • Fullt självgående och kunnig inom SEM (Google/Bing)
 • Mycket goda kunskaper inom Google Analytics (inkl 360) samt SA360
 • Goda kunskaper inom Datastudio eller annat visualiseringsverktyg, du förstår vikten av att kunna presentera/visualisera data och utfall.
 • Tidigare erfarenhet från att arbeta med e-handelskunder är meriterande (antingen från byrå eller kundsidan)
 • Tidigare erfarenhet från marknadsföring av appar är meriterande
 • Tidigare erfarenhet från att arbeta nordiskt är meriterande
 • Stort plus om du har erfarenhet av andra discipliner som display eller social samt verktyg/plattformar som Google Tag Manager eller Google Campaign Manager.

 

Mediebranschen är i ständig förändring och för att Tre Kronor Media hela tiden ska ligga i framkant så är det viktigt att du är bekväm i en arbetssituation som kräver flexibilitet och stundtals ett högt tempo. I utbyte erbjuds du en roll på Sveriges bästa mediebyrå där du har stor möjlighet att påverka verksamheten samt din egen roll och utveckling.

Är du den vi söker så vill vi att du fyller i din ansökan i formuläret nedan. För mer information kontakta Head of Digital Marketing, Daniel Montell på +46 73 625 83 86.


  Tre Kronor Media

  Gothersgade 89

  1123 København K

  ulrik.thyregod[at]trekronormedia.dk

  – – –

  Tre Kronor Media AB

  Box 3061

  103 61 Stockholm

  info[at]trekronormedia.se

  – – –

  Tre Kronor Media Göteborg AB

  Kungstorget 7

  411 17 Gothenburg

  max.hallenberg[at]trekronormedia.se

  – – –