Performance Specialist – Display

Tre Kronor Media startades 2007 som en ny typ av mediebyrå – en mediebyrå med lika delar entreprenörskap, kreativitet och teknikintresse med fokus på resultat. Tre Kronor Media brinner för kommunikation och vill hela tiden utmana sig själva, branschen och sina kunder. Tre Kronor Media har vunnit pris som ”Årets mediebyrå” nio gånger sedan byråns start, senast 2019.

Nu söker vi en driven Performance Specialist med inriktning Display som kan hjälpa Tre Kronor Media med att skapa effektiva och nytänkande medielösningar.

Arbetsområden:

Performance Specialist Display är operativt ansvarig för programmatiska köp från strategi, kampanjuppsättning och optimering till analys och uppföljning. Du är en del utav kundteamen och bidrar till planeringen. Det finns alla möjligheter att vara proaktiv och utmana kund samt kollegor internt för att prova nya vägar.

Din profil:

Vi söker dig som gillar teknik och digitala plattformar, är analytisk, nyfiken och proaktiv. Samarbete skapar förutsättningar för det bästa resultatet så viktigt att du är en lagspelare.

 • Minst 2 års erfarenhet av programmatiska köp
 • Fullt självgående och kunnig inom olika DSPs som exempelvis DV360 och Adform.
 • Van att optimera, analysera, rapportera och hantera kampanjer i annonsverktyg
 • Grundläggande förståelse för pixeluppsättning och felsökning kopplat till detta
 • Kan hantera A/B testning och utvärdering av segmentering, kommunikation och kreativt innehåll för kunder
 • God förmåga att utforma strategier efter kunds affärsmål och kundresor för att därefter implementera i en DSP
 • Tidigare erfarenhet från e-handelskunder är starkt meriterande
 • Tidigare erfarenhet från Campaign Management är starkt meriterande
 • Stort plus om du har erfarenhet av andra discipliner som social eller SEM samt verktyg/plattformar som Google Tag Manager eller Google Analytics

Mediebranschen är i ständig förändring och för att Tre Kronor Media hela tiden ska ligga i framkant så är det viktigt att du är bekväm i en arbetssituation som kräver flexibilitet och stundtals ett högt tempo. I utbyte erbjuds du en roll på Sveriges bästa mediebyrå där du har stor möjlighet att påverka verksamheten samt din egen roll och utveckling.

Är du den vi söker så vill vi att du fyller i din ansökan i formuläret nedan. För mer information kontakta Head of Digital Marketing, Daniel Montell på +46 73 625 83 86.


  Tre Kronor Media

  Borgergade 24

  1300 København K

  ulrik.thyregod[at]trekronormedia.dk

  – – –

  Tre Kronor Media AB

  Box 3061

  103 61 Stockholm

  info[at]trekronormedia.se

  – – –

  Tre Kronor Media Göteborg AB

  Visiting address:

  Kungstorget 7

  411 17 Gothenburg

  max.hallenberg[at]trekronormedia.se

  – – –