Performance Specialist – Social Media

Tre Kronor Media startades 2007 som en ny typ av mediebyrå – en mediebyrå med lika delar entreprenörskap, kreativitet och teknikintresse med fokus på resultat. Tre Kronor Media brinner för kommunikation och vill hela tiden utmana sig själva, branschen och sina kunder. Tre Kronor Media har vunnit pris som ”Årets mediebyrå” nio gånger sedan byråns start, senast 2019.

Nu söker vi en driven Performance Specialist med inriktning social media och e-commerce som kan hjälpa Tre Kronor Media med att skapa effektiva och nytänkande medielösningar.

Arbetsområden:

Specialisten är ansvarig för att planera, sätta upp, optimera och följa upp köp i sociala medier som skapar resultat för kunden. Du är en del av kundteamen och bidrar till planeringen. Det finns alla möjligheter att vara proaktiv och utmana kund samt kollegor internt för att prova nya vägar.

Din profil:

Vi söker dig som gillar teknik och digitala plattformar, är analytisk, nyfiken och proaktiv. Samarbete skapar förutsättningar för det bästa resultatet så det är viktigt att du är en lagspelare.

 • Minst 2 års erfarenhet av annonsering på sociala medier
 • Fullt självgående och kunnig inom Paid Social (Facebook ads, Pinterest, LinkedIn, TikTok, Snapchat)
 • Van att optimera, analysera, rapportera och hantera kampanjer i annonsverktyg inom Paid Social
 • Kan hantera A/B-testning och utvärdering av segmentering, kommunikation och kreativt innehåll för kunder
 • Tidigare erfarenhet från e-handelskunder är starkt meriterande
 • Förmågan att utforma strategier för social medier efter kunds affärsmål och kundresor
 • Identifiera mål och se utvecklingsmöjligheter för kunder genom nya kanaler och lösningar
 • Stort plus om du har erfarenhet av andra discipliner som Display eller SEM samt verktyg/plattformar som Google Tag Manager eller Google Analytics

Mediebranschen är i ständig förändring och för att Tre Kronor Media hela tiden ska ligga i framkant så är det viktigt att du är bekväm i en arbetssituation som kräver flexibilitet och stundtals högt tempo. I utbyte erbjuds du en roll på Sveriges bästa mediebyrå där du har stor möjlighet att påverka verksamheten samt din egen roll och utveckling.

Är du den vi söker så vill vi att du fyller i din ansökan i formuläret nedan. För mer information om tjänsten, kontakta Head of Digital Marketing Daniel Montell +46 73 6258386.


  Tre Kronor Media

  Borgergade 24

  1300 København K

  ulrik.thyregod[at]trekronormedia.dk

  – – –

  Tre Kronor Media AB

  Box 3061

  103 61 Stockholm

  info[at]trekronormedia.se

  – – –

  Tre Kronor Media Göteborg AB

  Visiting address:

  Kungstorget 7

  411 17 Gothenburg

  max.hallenberg[at]trekronormedia.se

  – – –