Programmatic Specialist

Tre Kronor Media söker en specialist till vårt Programmatic team. Specialisten är ansvarig för att planera, sätta upp, optimera och följa upp programmatiska köp som skapar resultat för kunden. Vi är ett litet team och därmed får du för många kunder vara med i hela processen. Du är en del utav kundteamen och bidrar till planeringen. Det finns alla möjligheter att vara proaktiv och utmana kund samt kollegor internt för att prova nya vägar.

Din Profil
Du gillar teknik, är analytisk och nyfiken. Du vill gärna förstå hur saker och ting fungerar och hänger ihop. Utöver att vara analytisk och tekniskt intresserad är du lika delar social. Du jobbar bra i team, kan argumentera kring fördelarna med programmatic både internt och med kund och är inte rädd för att ta diskussioner och presentera ditt område för en publik.

Som Programmatic Specialist på Tre Kronor Media kommer du att få en viktig roll i kundernas marknadsföring. Programmatic växer markant, inte bara display och video kommer att köpas programmatiskt utan även andra kanaler. Därför ser vi gärna att du har erfarenhet och spetskompetens inom det digitala och programmatic men är nyfiken på marknadsföring i sin helhet. Hos Tre Kronor erbjuds en arbetsplats som är prestigelös med högt i tak, du jobbar nära dina kollegor och våra kunder.


Box 3061

103 61

Stockholm

invoice[at]trekronormedia.se