Social Media & Client manager till Göteborg

Tre Kronor Media startades 2007 som en ny typ av mediebyrå – en mediebyrå med lika delar entreprenörskap, kreativitet och teknikintresse med fokus på resultat. Tre Kronor Media brinner för kommunikation och vill hela tiden utmana sig själva, branschen och sina kunder. Tre Kronor Media har vunnit pris som ”Årets mediebyrå” nio gånger sedan byråns start, senast 2019. Vi är också certifierade genom A Great Place To Work.

Vi ska nu tillsätta en ny kombinerad tjänst och söker efter en Social Media & Client Manager till vårt Göteborgskontor.

OM ROLLEN:

I rollen som Social Mediamanager ansvarar du för att planera, sätta upp, optimera och följa upp köp i sociala medier. Utöver det har du också en roll som projektledare/client manager för flera av våra kunder där du tillsammans med kundansvarig/client director projektleder våra specialistteam och hanterar dagliga leveranser till våra kunder.  Du är en del av olika kundteam och bidrar till både strategi och planering. Det finns alla möjligheter till proaktivitet och till att utmana kund och kollegor internt för att prova nya smarta lösningar. Tjänsten är ca 70% social media och 30% client management. Tillträde enl ök.

OM DIG:

Vi söker dig som gillar teknik och digitala plattformar, är analytisk, nyfiken och proaktiv. Kanske jobbar du som social medie- eller digitalspecialist på en mediebyrå eller på en in-houseavdelning idag, men är nyfiken på att utvecklas inom projektledning samt stärka dina generalistkunskaper inom andra medier.  Samarbete skapar förutsättningar för det bästa resultatet så det är viktigt att du är en lagspelare.

 • Minst 2 års erfarenhet av annonsering på sociala medier
 • Är fullt självgående och kunnig inom Paid Social (Facebook ads, Pinterest, LinkedIn, Tik Tok, Snapchat)
 • Van att optimera, analysera, rapportera och hantera kampanjer i annonsverktyg
 • Kan hantera A/B testning och utvärdering av segmentering, kommunikation och kreativt innehåll för kunder
 • Har förmågan att utforma social media strategier efter kunds affärsmål och kundresor
 • Kunna Identifiera mål och se utvecklingsmöjligheter för kunder genom nya kanaler och lösningar
 • Har gärna kontakt med kund och med övriga i kundteamet
 • Tidigare erfarenhet från e-handelskunder är meriterande och det är ett stort plus om du har erfarenhet av andra discipliner som online video, display eller SEM samt verktyg/plattformar som Google Tag Manager, Google Ads eller Google Analytics

 

Mediebranschen är i ständig förändring och för att du skall trivas, och vi hela tiden ska ligga i framkant, uppvisar du förmodligen flexibilitet, nytänkande, proaktivitet och ansvarskänsla. I utbyte erbjuds du en roll på en av Sveriges bästa mediebyråer där du har stor möjlighet att påverka verksamheten samt din egen roll och utveckling.

Är du den vi söker så vill vi att du fyller i din ansökan i formuläret nedan. Välkommen med din ansökan!

För mer information om tjänsten, kontakta Max Hallenberg, byråansvarig i Göteborg, +46 708585115, eller max.hallenberg@trekronormedia.se


  Tre Kronor Media

  Borgergade 24

  1300 København K

  ulrik.thyregod[at]trekronormedia.dk

  – – –

  Tre Kronor Media AB

  Box 3061

  103 61 Stockholm

  info[at]trekronormedia.se

  – – –

  Tre Kronor Media Göteborg AB

  Visiting address:

  Kungstorget 7

  411 17 Gothenburg

  max.hallenberg[at]trekronormedia.se

  – – –