Nyheter

Vi är nominerade till Årets Byrå, igen!

Vi lämnade 2018 med stora förväntningar på det nya året och nu är vi här. Vi möttes av en fantastisk nyhet bara förra veckan och det var att vi återigen är nominerade till Årets Byrå. Det är något som gör oss helt varma och pirriga i kroppen av förväntan och nervositet. Vi är så otroligt tacksamma över att vi har fått vara med och vunnit detta pris i några år och vi har ingen annan att tacka än våra fina kunder och hela TKM-gänget som gång på gång levererar. Nu väntar vi till februari när allt ska avgöras!

Senaste numret av Around the corner!

Innan vi fick fira in det nya året lämnade vi 2018 med en sprillans ny trendrapport. Denna gång är den full av allt ni behöver veta om data och tech. Hoppas ni gillar den lika mycket som vi!

En av Sveriges bästa arbetsplatser

När man kliver in på vårt kontor på Blasieholmen kan man inte undgå vår fina lokal som har högt i tak, stora fönster och såklart en vacker utsikt över Djurgården. Allt detta kan spegla en bra arbetsplats, men är det en bra arbetsplats? När det kommer till kritan är det endast våra medarbetare som kan avgöra det.

Innan sommaren genomförde vi en medarbetarundersökning tillsammans med Great Place to Work, vi såg det som ett tillfälle för oss att få veta svart på vitt vad våra medarbetare tycker om sin arbetsplats och sina kollegor. Tanken bakom undersökningen är också att få vägledning av Great Place to Work till att bli en av Sveriges bästa arbetsplatser. Nu kan vi berätta att vi blev certifierade som ett Great Place to Work, något som vi är otroligt stolta över.

 

Around the corner med TKM

I dag kommer nya trender titt som tätt och ibland kan det vara svårt att hänga med i svängarna. Vi har valt att göra det lite enklare för våra kunder och partners genom att samla många trender i en enda trendrapport. Vår trendrapport ‘Around the corner’ produceras fyra gånger per år och är vårt sätt att ge er lite matnyttig information.

Ladda ner PDF nedan:
Around the corner

Vi på Tre Kronor Media vill också passa på att önska er en trevlig sommar!

Följ oss på Instagram!

Tre Kronor Media AB

Box 3061

103 61

Stockholm

invoice[at]trekronormedia.se

– – –

Tre Kronor Media

Store Kongensgade 66

1264

København K

ulrik.thyregod[at]trekronormedia.dk