Nyheter

Nominerade till Årets Byrå 2020!

Vi är nominerade till Årets Byrå! Utan våra fantastiska kunder vore detta inte möjligt, vi är så glada och stolta över att jobba tillsammans med er. 🤍💙Nu håller vi tummarna!

 

Trender & Tendenser

Trender & Tendenser var hos oss och pratade om mediebranchen och hur vi på Tre Kronor Media arbetar. De satt ner med vår VD Håkan Jerner och operativa chef Malin Johansson, vad är hemligheten bakom lönsamma kundrelationer? Läs hela rapporten via länken nedan.

Läs den här!

Höstens trendrapport!

Nu är det höst och vi kickstartar den med en sprillans ny trendrapport om ett inte lika nytt ämne, TV. I höstens Around the Corner diskuterar vi TV:ns effektiva roll i dagens medielandskap. Trevlig läsning!

 

Around the Corner höst 2019

Niclas Fröberg blir invald som ny ordförande i Sveriges Marknadsförbunds styrelse.

Vi började denna vecka med otroligt glada nyheter. Vår alldeles egna Niclas Fröberg efterträder Elisabeth Trotzig, Sveriges Reklamombudsman, och blir den nya ordföranden i Sveriges Marknadsförbunds styrelse. 

– Det ska bli spännande och utmanande att försöka leva upp till det hon och andra har gjort. Men som sagt det är skönt att jag redan suttit ett år i styrelsen så att man känner sig lite varm i kläderna. När jag fick frågan från valberedningen, då Elisabeth valde att stiga av, så kändes det otroligt roligt.

Nu skålar vi in helgen och firar denna fantastiska nyhet!

Läs hela artikeln på Dagens Media 

Årets Byrå, igen!

Som varje år var det även i år dags för Årets Byrå, en bransch- och kundstudie för att se hur nöjda Sveriges största kommunikationsköpare är med sina byråer. Kunderna utvärderar sina byråer anonymt och bidrar med sina insikter om samarbetet. Som vi tidigare gick ut med så blev vi nominerade till Åretsbyrå och i år tog vi hem priset igen. Det betyder att vi har Sveriges mest nöjda kunder, hur fantastiskt är inte det? Vi är SÅ otroligt stolta och glada för detta pris. Ett stort tack till våra fantastiska kunder, medarbetare och partners, det är ett nöje att arbeta med er varje dag!

I takt med att vi växer gör även vår kundlista det

En givande start på det nya året med ett nytt kontor i Göteborg och nu även två nya kunder, Kronfågel och Enjoy Wine, välkomna!

Vi är otroligt glada och stolta över att både Kronfågel och Enjoy Wine har valt oss som sin nya mediebyrå. Vi ser framemot att få jobba med två så starka varumärken och företag som delar många av våra egna värderingar kring hållbarhet och vikten av effektdrivande kommunikation.

Under 2019 ska vi stegvis utveckla Kronfågels varumärke och kommunikation, kärnan blir att vara relevant för sina kunder och konsumenter, samt inspirerar kring goda val – såväl smak.

Enjoy Wine & Spirits är av de volymmässigt största vinimportörerna på den svenska marknaden. Även där kommer vi jobba med att utveckla kommunikationen för deras egna varumärken så som Tr3 Apor och Barrels & Drums.

”Min erfarenhet av teamet på Tre Kronor Media är att de är affärsorienterade och serviceminded. Vi upplever att bolaget delar de värderingar som vi på Enjoy Wine & Spirits har. Lika passionerade som vi är för att skapa och handla med drycker som bidrar till en hållbar dryckeskultur, lika passionerade upplever vi att de är för sin verksamhet. Vi är både entreprenörsdrivna bolag som gillar innovation”, säger Maria Wästlund, Marknadschef på Enjoy Wine & Spirits, i ett pressmeddelande.

Läs mer på Dagens Media

Vi expanderar!

Efter snart 12 år i branschen så är vi otroligt glada över att få berätta att det nu är dags för oss att expandera, denna gång enda till Göteborg! Vi har sedan tidigare kunder med säte i Göteborg och andra kundprojekt på gång därför kändes detta väldigt naturligt. I mitten av mars kommer vi att öppna upp dörrarna för det nya kontoret med Max Hallenberg som byråchef. Tillsammans med Max kommer vi inledningsvis börja rekrytera rätt personal som delar våra värderingar kring att skapa långsiktigt kundvärde. 

”Konkurrensen i Göteborg är hård, både från nätverksbyråer och privata byråer. Men jag tror att vi har möjlighet att komma med snäppet mer kvalitativ rådgivning och förhoppningsvis vara snäppet duktigare på att bygga bra och goda kundrelationer. ” säger Max Hallenberg till Dagens Media.

Vi på Tre Kronor ser stora möjligheter med marknaden i Göteborg och är så taggade på att få dra igång. Läs mer om detta på Dagens Media och Resumé.

Vi är nominerade till Årets Byrå, igen!

Vi lämnade 2018 med stora förväntningar på det nya året och nu är vi här. Vi möttes av en fantastisk nyhet bara förra veckan och det var att vi återigen är nominerade till Årets Byrå. Det är något som gör oss helt varma och pirriga i kroppen av förväntan och nervositet. Vi är så otroligt tacksamma över att vi har fått vara med och vunnit detta pris i några år och vi har ingen annan att tacka än våra fina kunder och hela TKM-gänget som gång på gång levererar. Nu väntar vi till februari när allt ska avgöras!

Senaste numret av Around the corner!

Innan vi fick fira in det nya året lämnade vi 2018 med en sprillans ny trendrapport. Denna gång är den full av allt ni behöver veta om data och tech. Hoppas ni gillar den lika mycket som vi!

En av Sveriges bästa arbetsplatser

När man kliver in på vårt kontor på Blasieholmen kan man inte undgå vår fina lokal som har högt i tak, stora fönster och såklart en vacker utsikt över Djurgården. Allt detta kan spegla en bra arbetsplats, men är det en bra arbetsplats? När det kommer till kritan är det endast våra medarbetare som kan avgöra det.

Innan sommaren genomförde vi en medarbetarundersökning tillsammans med Great Place to Work, vi såg det som ett tillfälle för oss att få veta svart på vitt vad våra medarbetare tycker om sin arbetsplats och sina kollegor. Tanken bakom undersökningen är också att få vägledning av Great Place to Work till att bli en av Sveriges bästa arbetsplatser. Nu kan vi berätta att vi blev certifierade som ett Great Place to Work, något som vi är otroligt stolta över.

 

Tre Kronor Media

Gothersgade 89

1123 København K

ulrik.thyregod[at]trekronormedia.dk

– – –

Tre Kronor Media AB

Box 3061

103 61 Stockholm

info[at]trekronormedia.se

– – –

Tre Kronor Media Göteborg AB

Kungstorget 7

411 17 Gothenburg

max.hallenberg[at]trekronormedia.se

– – –