Vi är nominerade till Årets Byrå, igen!

Vi är nominerade till Årets Byrå, igen!

Vi lämnade 2018 med stora förväntningar på det nya året och nu är vi här. Vi möttes av en fantastisk nyhet bara förra veckan och det var att vi återigen är nominerade till Årets Byrå. Det är något som gör oss helt varma och pirriga i kroppen av förväntan och nervositet. Vi är så otroligt tacksamma över att vi har fått vara med och vunnit detta pris i några år och vi har ingen annan att tacka än våra fina kunder och hela TKM-gänget som gång på gång levererar. Nu väntar vi till februari när allt ska avgöras!

-->

Tre Kronor Media

Gothersgade 89

1123 København K

ulrik.thyregod[at]trekronormedia.dk

– – –

Tre Kronor Media AB

Box 3061

103 61 Stockholm

info[at]trekronormedia.se

– – –

Tre Kronor Media Göteborg AB

Kungstorget 7

411 17 Gothenburg

max.hallenberg[at]trekronormedia.se

– – –