Årets Byrå, igen!

Årets Byrå, igen!

Som varje år var det även i år dags för Årets Byrå, en bransch- och kundstudie för att se hur nöjda Sveriges största kommunikationsköpare är med sina byråer. Kunderna utvärderar sina byråer anonymt och bidrar med sina insikter om samarbetet. Som vi tidigare gick ut med så blev vi nominerade till Åretsbyrå och i år tog vi hem priset igen. Det betyder att vi har Sveriges mest nöjda kunder, hur fantastiskt är inte det? Vi är SÅ otroligt stolta och glada för detta pris. Ett stort tack till våra fantastiska kunder, medarbetare och partners, det är ett nöje att arbeta med er varje dag!

-->

Tre Kronor Media

Gothersgade 89

1123 København K

ulrik.thyregod[at]trekronormedia.dk

– – –

Tre Kronor Media AB

Box 3061

103 61 Stockholm

info[at]trekronormedia.se

– – –

Tre Kronor Media Göteborg AB

Kungstorget 7

411 17 Gothenburg

max.hallenberg[at]trekronormedia.se

– – –