Efter snart 12 år i branschen så är vi otroligt glada över att få berätta att det nu är dags för oss att expandera, denna gång enda till Göteborg! Vi har sedan tidigare kunder med säte i Göteborg och andra kundprojekt på gång därför kändes detta väldigt naturligt. I mitten av mars kommer vi att öppna upp dörrarna för det nya kontoret med Max Hallenberg som byråchef. Tillsammans med Max kommer vi inledningsvis börja rekrytera rätt personal som delar våra värderingar kring att skapa långsiktigt kundvärde. 

”Konkurrensen i Göteborg är hård, både från nätverksbyråer och privata byråer. Men jag tror att vi har möjlighet att komma med snäppet mer kvalitativ rådgivning och förhoppningsvis vara snäppet duktigare på att bygga bra och goda kundrelationer. ” säger Max Hallenberg till Dagens Media.

Vi på Tre Kronor ser stora möjligheter med marknaden i Göteborg och är så taggade på att få dra igång. Läs mer om detta på Dagens Media och Resumé.