När man kliver in på vårt kontor på Blasieholmen kan man inte undgå vår fina lokal som har högt i tak, stora fönster och såklart en vacker utsikt över Djurgården. Allt detta kan spegla en bra arbetsplats, men är det en bra arbetsplats? När det kommer till kritan är det endast våra medarbetare som kan avgöra det.

Innan sommaren genomförde vi en medarbetarundersökning tillsammans med Great Place to Work, vi såg det som ett tillfälle för oss att få veta svart på vitt vad våra medarbetare tycker om sin arbetsplats och sina kollegor. Tanken bakom undersökningen är också att få vägledning av Great Place to Work till att bli en av Sveriges bästa arbetsplatser. Nu kan vi berätta att vi blev certifierade som ett Great Place to Work, något som vi är otroligt stolta över.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *