En givande start på det nya året med ett nytt kontor i Göteborg och nu även två nya kunder, Kronfågel och Enjoy Wine, välkomna!

Vi är otroligt glada och stolta över att både Kronfågel och Enjoy Wine har valt oss som sin nya mediebyrå. Vi ser framemot att få jobba med två så starka varumärken och företag som delar många av våra egna värderingar kring hållbarhet och vikten av effektdrivande kommunikation.

Under 2019 ska vi stegvis utveckla Kronfågels varumärke och kommunikation, kärnan blir att vara relevant för sina kunder och konsumenter, samt inspirerar kring goda val – såväl smak.

Enjoy Wine & Spirits är av de volymmässigt största vinimportörerna på den svenska marknaden. Även där kommer vi jobba med att utveckla kommunikationen för deras egna varumärken så som Tr3 Apor och Barrels & Drums.

”Min erfarenhet av teamet på Tre Kronor Media är att de är affärsorienterade och serviceminded. Vi upplever att bolaget delar de värderingar som vi på Enjoy Wine & Spirits har. Lika passionerade som vi är för att skapa och handla med drycker som bidrar till en hållbar dryckeskultur, lika passionerade upplever vi att de är för sin verksamhet. Vi är både entreprenörsdrivna bolag som gillar innovation”, säger Maria Wästlund, Marknadschef på Enjoy Wine & Spirits, i ett pressmeddelande.

Läs mer på Dagens Media