Jessica Larholm – Head of Performance


Vi är stolta över att kunna meddela att Tre kronor media – a Making Science company nu är en Google Premier Partner. I Sverige är endast 6% av alla byråer Premier Partner, och Google har en hög kravställning för att kunna ta klivet.

För att ett företag ska bli Premier Partner måste företaget påvisa sin kunskap inom verktyget men också ha en backlogg i att framgångsrikt hantera Google Ads-kampanjer för kunder, att teamet är och håller sig certifierade på Googles plattformar samt uppfylla Googles minimiutgiftskrav.

Att uppfylla dessa krav är nödvändigt men inte tillräckligt för att bli en Google Premier Partner. Google tar också hänsyn till faktorer som byråns rykte i branschen, hur bra man behåller kunder och övergripande affärsresultatet. När en byrå väl blir en Google Premier Partner måste den behålla dessa krav och fortsätta att uppfylla Googles standarder för prestanda och kundservice för att behålla sin status som Premier Partner.

Eftersom vi 2023 blev Årets Byrå i Sverige inom nätverksbyråerna känns det extra roligt att vi också kan visa våra kunder att vi är en ”frontrunner” inom Google och deras produkter och tjänster. Vi kan till exempel hjälpa våra kunder att vara först i kön med att testa nya produktuppdateringar som Google släpper, och kunderna kan också vara säkra på att vi som specialister inom företaget alltid kommer att vara uppdaterade med de senaste trenderna och teknologierna. Detta är naturligtvis något som alla byråer kan sträva efter, och med Premier-statusen kommer vi att ha fördelen av att få ytterligare support och utbildning från Google. Utöver Google’s produkter och tjänster kan Tre Kronor Media i Sverige, Norge och Danmark erbjuda bland annat SEO, medieköp, adtech, programmatic och medieplanering.

Om vi tar detta och därtill, lägger till vår egna teknologi som vi har inom Tre Kronor Media – a making science company, kan vi se till att våra kunder får det bästa resultatet för varje investerad krona och vi kommer att vara en partner som kommer att växa tillsammans med våra kunder med hjälp och stöd av våra partners.