Virginia Pomar – Product Marketing Manager


Försäljning online är en viktig komponent för företag i alla branscher. Men med så mycket konkurrens kan det ta tid och kraft att sticka ut och fånga potentiella kunders uppmärksamhet. Det är där ad-machina kommer in i bilden.

ad-machina, är en effektiv teknik som gör det möjligt för företag att hyper-personalisera sina kampanjer för sökmotormarknadsföring (SEM). Med ad-machina kan företag revolutionera sin onlineförsäljning genom att uppnå 30 % fler konverteringar, 100+ personaliserade annonser och ett team med experter som hjälper dem att nå sina mål.

Personifiering av flerspråkiga kampanjer

En av de unika funktionerna hos ad-machina är automatiseringen av flerspråkiga kampanjer. ad-machina kan generera hundratusentals annonser direkt och dess algoritmer analyserar konsumenternas sökbeteende för att identifiera de mest effektiva meddelandestrukturerna. Detta gör det möjligt för ad-machina att skapa personliga annonser för varje sökning, samtidigt som de är flerspråkiga.

Teknik för kontinuerlig inlärning

ad-machina är dessutom en teknik för kontinuerligt lärande. Detta innebär att den ökar sin effektivitet över tiden genom att upptäcka och anpassa sig till förändringar i konsumenternas köpbeteende. ad-machina’s teknik för kontinuerligt lärande hjälper företaget att anpassa sig till marknadsförändringar och ser till att användarna får bästa möjliga resultat.

Optimering av landningssidor

ad-machina erbjuder även anpassning av landningssidor. ad-machina personaliserar landningssidor enligt de intressen som visas i varje sökning, vilket slutför personaliseringscykeln i resan och därmed multiplicerar försäljningskonverteringsgraden. Den här funktionen tar ad-machina’s hyper-personalisering till nästa nivå och gör det möjligt för företag att erbjuda sina kunder en helt personlig upplevelse från början till slut.

En av de mest anmärkningsvärda aspekterna av ad-machina är dess bevisade framgång. ad-machina’s teknik har bevisat sig förbättra resultaten av SEM-kampanjer med upp till 30 %, oavsett bransch. Ett mycket begåvat team driver ad-machina’s teknik och har genomfört projekt över hela världen.

Sammanfattningsvis kan man säga att ad-machina är en teknik som förändrar spelplanen och förändrar din försäljning på nätet. Med automatiserade hyper-personalisering, flerspråkig kampanjautomatisering och teknik för kontinuerlig inlärning är ad-machina det perfekta verktyget för alla företag som vill ligga i framkant. ad-machina allt du behöver för att lyckas på dagens digitala marknad.

Tre Kronor Media | a Making Science Company lanserar nu ad-machina i Norden!

Varför vänta? Kontakta oss via mejl idag och revolutionera din försäljning på nätet!