Viktor Eriksson – Programmatic & Performance Specialist


Vi på Tre Kronor Media | a Making Science Company vill visa er den verkliga potentialen bakom tekniken: vårt fantastiska team!

Välkommen till vår nya serie ”Meet the Expert”, där vårt team, certifierade inom Google Marketing Platform (GMP), Google Cloud Platform (GCP), Google Ads och många fler kommer berätta om fördelarna med användningen av de mest avancerade marknadsföringsverktygen och det primära värdet som de bidrar med i varje projekt.

Möt Viktor Eriksson, certifierad inom Google Ads och Google Marketing Platform (GMP) på Tre Kronor Media | a Making Science Company i Sverige! I den här intervjun delar Viktor med sig av fördelarna med att vara certifierad i DV360 och värdet det tillför kunderna.

Vad är fördelarna med att vara certifierad i DV360?

En stor fördel, tror jag, är ökad trovärdighet. Genom certifieringen visar man verkligen att man har de nödvändiga kunskaperna och färdigheterna för att använda plattformen på ett fullskaligt och effektivt sätt. 

En annan aspekt med den mer fördjupade kunskapen man får om plattformen är att vi kan skapa mer effektiva kampanjer då vi får insikt i nya och fler avancerade funktioner som hjälper oss skapa mer effektiva och bättre kampanjer för våra kunder.

Tror du det är viktigt att vara certifierad i DV360 för att kunna driva och förbättra kundernas verksamhet på plattformen?

Självklart! Då det programmatiska ekosystemet konstant förändras och nya funktioner kommer till medan vissa fasas ut är det jätteviktigt att hålla sig uppdaterad om vad som gäller nu för att hålla sig så relevant till hur man köper på bästa sättet i förhållande till kundens målsättning.

Med det sagt är det väldigt viktigt att ha en god förståelse för kundens verksamhet och målsättningar, samt en förmåga att analysera data och optimera kampanjer baserat på resultat.

Vad är fördelarna med att vara certifierad? Tror du att det tillför mer värde för kunden?

Genom en mer fördjupad förståelse kring plattformen hjälper det självklart till att förbättra resultatet för kundens kampanjer i alla steg, från uppsättning, till optimering och uppföljning. Jag kan även lättare förstå hur en kampanj ska köpas på bästa sätt efter kundens behov då jag är familjär med alla funktioner plattformen erbjuder.Är du redo att ta din verksamhet till nya höjder med hjälp av Google Marketing Platform? Vårt expertteam kan hjälpa dig med alla dina behov som rör plattformen. Tveka inte att kontakta oss!