Jessica Larholm – Nordic Digital Director


Vi på Tre Kronor Media | a Making Science Company vill visa er den verkliga potentialen bakom tekniken: vårt fantastiska team!

Välkommen till serien ”Meet the Expert”, där vårt team, certifierade inom Google Marketing Platform (GMP), Google Cloud Platform (GCP), Google Ads och många fler kommer berätta om fördelarna med användningen av de mest avancerade marknadsföringsverktygen och det primära värdet som de bidrar med i varje projekt.

Möt Jessica Larholm, certifierad inom Google Marketing Platform (GMP) och Google Ads på Tre Kronor Media | a Making Science Company i Sverige! I den här intervjun delar Jessica med sig av fördelarna med att vara certifierad i GA4 och värdet det tillför kunderna.

Vad är fördelarna med att vara certifierad i GA4?

Vi jobbar med certifieringar inom Tre Kronor Media för att visa på en djupare förståelse inom plattformen, för hur vi kan mäta och analysera data. Det ger oss också möjligheter till material och verktyg som ytterligare kan förbättra våra kunskaper inom plattformen.

Tror du det är viktigt att vara certifierad i GA4 för att kunna driva och förbättra kundernas verksamhet på plattformen?

Jag tror absolut att det är viktigt för att kunna driva och förbättra kundernas verksamhet på plattformen. Genom att ha en certifiering visar man att man har en djupare förståelse för plattformens funktioner och verktyg, vilket i sin tur kan hjälpa till att ta välgrundade beslut baserat på datainsamling, rapportering och analys. Det i sin tur kan kan leda till ökad effektivitet och lönsamhet för deras företag.

Vad är fördelarna med att vara certifierad? Tror du att det tillför mer värde för kunden?

Ja, jag tror att ha en certifiering kan tillföra mer värde för kunden eftersom en certifierad person har en mer detaljerad förståelse för tekniken eller plattformen. Detta kan leda till mer kvalitativ rådgivning och hjälp för kunden när det gäller att ta beslut baserade på data eller teknisk kunskap.


Fördelarna med att vara certifierad inkluderar förutom en djupare förståelse är tillgång till exklusivt material och marknadsföringsmöjligheter.


Är du redo att ta din verksamhet till nya höjder med hjälp av Google Marketing Platform? Vårt expertteam kan hjälpa dig med alla dina behov som rör plattformen. Tveka inte att kontakta oss!