Patrik Garpmo – Programmatic & Ad Ops Specialist


Vi på Tre Kronor Media | a Making Science Company vill visa er den verkliga potentialen bakom tekniken: vårt fantastiska team!

Välkommen till serien ”Meet the Expert”, där vårt team, certifierade inom Google Marketing Platform (GMP), Google Cloud Platform (GCP), Google Ads och många fler kommer berätta om fördelarna med användningen av de mest avancerade marknadsföringsverktygen och det primära värdet som de bidrar med i varje projekt.

Möt Patrik Garpmo, certifierad inom Google Marketing Platform (GMP) på Tre Kronor Media | a Making Science Company i Sverige! I den här intervjun delar Patrik med sig av fördelarna med att vara certifierad i Campaign Manager och värdet det tillför kunderna.

Vad är fördelarna med att vara certifierad i Campaign Manager?

Den viktigaste fördelen med att ha certifieringen är att den ger mycket trovärdighet till det arbete du utför. Att använda en verktyg dagligen är en sak; att ta sig tiden att studera alla funktioner och terminologi är något helt annat.

Tror du det är viktigt att vara certifierad i Campaign Manager för att kunna driva och förbättra kundernas verksamhet på plattformen?

Med vilket verktyg som helst, vare sig det är Salesforce, Google Marketing Platform eller Meta, visar en certifiering att du verkligen känner till alla detaljer. Förutom att få arbetet att gå snabbare, om du har kunskap om de olika funktionerna, innebär det att du kan imponera på dina kunder med möjligheter som de inte hade tänkt på tidigare.

Vad är fördelarna med att vara certifierad? Tror du att det tillför mer värde för kunden?

En certifiering i Campaign Manager visar att du har kunskap om annonsservering, verifiering och rapportering. I en värld där saker förändras så snabbt, måste du veta hur man skapar en hypotes och sedan experimentera och iterera för att få de resultat du försöker uppnå. Att kunna anpassa rapporter innebär att oavsett vad resultaten av en kampanj är, kan du alltid göra justeringar och finjustera för att få de resultat du söker. Detta ger mer värde till kunden genom att kunna erbjuda anpassade lösningar och optimera kampanjer för att uppnå maximal effektivitet.Är du redo att ta din verksamhet till nya höjder med hjälp av Google Marketing Platform? Vårt expertteam kan hjälpa dig med alla dina behov som rör plattformen. Tveka inte att kontakta oss!