Marknadsförings- och teknikkonsulten Making Science kommer att utveckla den digitala strategin för MediaMarkt Iberia för att expandera företagets verksamhet i Spanien.

På så sätt blir Making Science MediaMarkts digitala partner på den spanska marknaden och kommer att erbjuda tjänster för definition, utveckling och aktivering av den digitala strategin för att nå nya kunder och behålla befintliga.

Konsultföretaget har betonat att deras erfarenhet inom teknologi och tillämpad artificiell intelligens inom digital marknadsföring och data har varit avgörande faktorer för att bli MediaMarkts digitala partner i Spanien.

Att arbeta med företag som MediaMarkt är alltid en möjlighet att skapa synergier som hjälper oss att växa tillsammans“, framhäver José Antonio Martínez Aguilar, CEO för Making Science.

Mar Fernández, chef för Digital-området på MediaMarkt Iberia, betonar att de har valt Making Science på grund av deras “erfarenhet inom digitalt och dataområdet” samt deras roll som en “innovativ” digital partner.

Är du redo att ta din verksamhet till nya höjder? Vårt expertteam kan hjälpa dig med alla dina digitala behov. Tveka inte att kontakta oss!