Tre Kronor Media│a Making Science Company satsar på content marketing och off-site SEO genom att lansera nytt samarbete med Camjo, ett ledande företag inom området. 

Tre Kronor Media och Camjo har etablerat ett betydelsefullt partnerskap som stärker den gemensamma ställningen på marknaden och förbättrar utbudet som digital affärspartner. Detta samarbete har utvecklats under en tid och är nu tillgängligt för kunder.

Samarbetet innebär en kvalitetsstämpel och öppnar dörrar till den globala marknaden” säger Johannes Wikner, VD och medgrundare till Camjo. “Med vårt samarbete blir vi exceptionella i branschen när det kommer till digital tillväxt“.

Kunder till Tre Kronor Media kommer att uppleva fördelarna av partnerskapet genom det mervärde det ger till de tjänster som i dagsläget redan ingår i byråns erbjudande. Som digital affärspartner erbjuder Tre Kronor Media tjänsten content marketing i form av externa länkar, ett område som kompletteras genom Camjos expertis och välutvecklade plattform.

Samarbetet med Camjo är mycket viktigt för oss – vi kombinerar vårt befintliga SEO utbud med starka och högkvalitativa länkar från auktoritativa webbplatser inom olika branscher och marknader. Partnerskapet vi har inlett rustar oss för att möta de utmaningar och möjligheter som det ständigt föränderliga medielandskapet medför. Vårt mål är att kontinuerligt överträffa förväntningar och uppnå långsiktig kundframgång.” säger Stavros Bilis, Senior SEO Specialist på Tre Kronor Media│a Making Science Company.

Under de närmaste åren fortsätter SEO att vara av central betydelse inom digital marknadsföring då det utgör grunden för att etablera auktoritet och öka sin synlighet online. En av de mest betydande rankingfaktorer enligt Google är externa länkar och Camjos arbete med framstående publicister världen fokuserar på att utnyttja kraften i dessa länkar för att hjälpa kundens webbplats att nå framgång. Högkvalitativa länkar är avgörande för att höja en hemsidas trovärdighet och stärka dess auktoritet, därför är det nödvändigt att investera tid och resurser i att bygga och vårda högkvalitativa länkar.

Camjo arbetar transparent och strategiskt för att utforma en skräddarsydd länkstrategi för varje kund och för att möta de unika utmaningar ett företag står inför. Med en egenutvecklad plattform som inkluderar över 150.000 publicister och en global räckvidd sträcker sig Camjos arbete bortom snabba lösningar och kortsiktiga åtgärder. Genom att analysera kundens behov utvärderar Camjo webbplatsprestanda och dess orsaker för att bedöma vad kunden behöver och varför.

Tre Kronor Media | a Making Science Company är en digital affärspartner specialiserad på att hjälpa företag öka sin digitala närvaro och försäljning genom innovativ annonsering och marknadsföring. Som del av Making Science finns verksamheten på 14 marknader med över 1100 anställda världen över. Genom att använda vår egen teknik och de senaste verktygen på marknaden hjälper Tre Kronor Media sina kunder att uppnå sina affärsmål på ett effektivt sätt.

För mediaförfrågningar, vänligen kontakta: Noelle Runo, Marketing Manager Northern Region, noelle.runo@makingscience.com.