I vårt förra blogginlägg utforskade vi de nya spännande nyheterna från Google Cloud Next ’23 om AI-optimerad infrastruktur och VertexAI. Idag fortsätter vi genom AI-landskapet och utforskar hur artificiell intelligens formar Google Workspace, Google Cloud och cybersecurity. Nu kör vi!

Duet AI: Produktivitet och samarbete i Workspace och Google Cloud


Duet AI, en dynamisk GenAI-samarbetspartner som introducerades på Google I/O i maj, är kärnan i Googles AI-revolution. Duet AI integreras sömlöst med ett brett utbud av produkter och tjänster och lovar att förbättra produktiviteten, stärka samarbete och upprätthålla de högsta standarderna för säkerhet och integritet.

Funktionerna för Workspace har uppgraderats avsevärt, inklusive skapande av innehåll i Gmail och Google Docs och bildgenerering i Google Slides. Tack vare integreringen av Duet AI med Google Meet finns nu mötesanteckningar och sammanfattningar tillgängliga på 18 språk, så att alla kan höras, ses och förstås under videosamtal. Samtidigt tar Google Chat rollen som en chatbot och hjälper till med innehållsrelaterade frågor, sammanfattningar av dokument och mer, allt inom ett omdesignat användargränssnitt med förbättrad sökfunktionalitet.

Duet AI:s funktioner är dock inte begränsade till enbart Workspace. Den utökar sitt stöd till en uppsjö av Google Cloud-produkter och tjänster:

Kombinera data och AI för oändliga insikter


Google Cloud har åtagit sig att förenkla analys i stor skala genom att utöka sitt ekosystem av partnerskap med olika dataleverantörer. Viktiga innovationer inom detta område inkluderar:

AI: din ultimata säkerhetsväktare

I dagens ständigt föränderliga digitala landskap är det inte en förhandlingsfråga att ligga steget före när det gäller cyberhot. Google Cloud inser detta och introducerar Mandiant Hunt för Chronicle tillsammans med den revolutionerande Duet AI. Detta tillägg ger de senaste insikterna om attackers beteende genom att smidigt integrera Mandiants expertis i frontlinjen med Chronicle Security Operations robusta dataanalys och sökfunktioner. Det är support på elitnivå utan att behöva anställa, använda verktyg eller utbilda.

Säkerhet handlar inte bara om skydd, det handlar också om att utrusta sig med rätt verktyg för att reagera effektivt. Google Clouds moderna SecOps-plattform, förstärkt av GenAI, ger dig Chronicle Security Operations och Security Command Center, som erbjuder en heltäckande lösning för att centralisera säkerhetsdata, upptäcka hot och samordna en enhetlig respons.